BBQ arrangement

Kies voor het BBQ arrangement van ’t Buitenhoff uit Andel! Bij ons kunt u terecht voor een complete catering voor iedere gelegenheid. Ook als particulier maakt u gebruik van ons heerlijke arrangement!
Bekijk onze arrangementen
N

Stijlvolle zalen

N

Heerlijke arrangementen

N

Particulier of zakelijk

BBQ arrangement op locatie naar keuze

’t Buitenhoff neemt voor u alle zorg uit handen met een arrangement op maat. De catering op locatie wordt verzorgd door de chef-kok uit onze eigen keuken. Daarmee zijn wij in staat om het arrangement te leveren aan verschillende soorten groepen. Denk hierbij aan bedrijven, verenigingen en particulieren. We kijken samen wat bij u en uw budget past.

’t Buitenhoff verzorgt uw complete catering

Met de catering van ons centrum bent u vanaf 20 personen volledig voorzien. Het BBQ arrangement bestaat uit luxe schotels, salades en grote porties. Een greep uit het assortiment ziet er als volgt uit:

  • BBQ ‘Gewoon lekker’, met vijf soorten vlees
  • BBQ ‘De Luxe’, met zes soorten vlees
  • BBQ ‘Land & Zee de luxe’, met zes soorten vlees of vis

Boek direct ons overheerlijke arrangement!

Bij de complete BBQ catering heeft u de keuze uit een kolen of gas BBQ. Daarnaast is het arrangement voorzien van servies en servetten en doen wij voor u de afwas. Mocht u vast willen kijken waar de verschillende pakketten uit bestaan, zie dan het arrangement op de website. Voor meer informatie belt u ons op: 0183 44 90 42.

Vraag vrijblijvend informatie aan over uw evenement!

  • Please enter a number from 1 to 3000.

Onze passie, uw gemak – op elke gewenste locatie