Feesten

Er valt altijd wel iets te vieren, zoals kleine verjaardagspartijtjes en grootse huwelijksfeesten. Wat de wensen ook zijn, iedere gelegenheid wordt tot in de puntjes verzorgd.
Stel snel uw vraag
Home » Feesten

Huwelijk – Bruiloft – Receptie


Deze onvergetelijk dag organiseren is niet niks en daarom helpen we daar met alle plezier bij. We hebben een sfeervolle trouwlocatie en denken graag mee om deze bijzondere dag geheel te verzorgen en op uw wensen af te stemmen.

Voor zowel het dagprogramma als het avondprogramma zijn er veel mogelijkheden. Om verrassingen achteraf te voorkomen bieden wij ook all-in arrangementen aan.

Verjaardagen – Jubiliea – Kraamfeesten – Familiefeesten


Wel een fantastisch feest, maar geen rommel achteraf? Vier dan uw feest bij ‘t Buitenhoff! Zo kunt u onbezorgd genieten!

Deze complete verzorging zorgt voor een onvergetelijke avond. Bijna alles is mogelijk. Arrangementen zijn compleet af te stemmen op uw wensen. Voor zowel kleine als grote groepen zijn er passende ruimtes beschikbaar.

Bedrijfsfeesten


De zalen van Partycentrum ’t Buitenhoff zijn ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten. Afhankelijk van de wensen organiseren wij graag een leuke dag en/of avond.

Ook organiseren wij in samenwerking met onze partners uitjes naar verschillende plaatsen in de regio. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de regionale kaasboerderij, de Biesbosch, of de verschillende forten die de regio rijk is.

Culinaire invulling van uw feest en gelegenheid


Onze eigen chef-kok Edwin verzorgt op alle feesten en partijen de lekkerste culinaire hapjes. Ook maakt hij gerechten voor een uitstekend buffet of diner. Voor alle soorten feesten en partijen is er een passend assortiment beschikbaar.

Op dit gebied is er veel mogelijk en stemmen we alles volledig af op uw wensen. Met veel passie en creativiteit maakt check-kok Edwin er graag een feestje van. Hier vindt u een overzicht van alle mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op.

 

Omdat er altijd wel íets te vieren valt