OVER ONS

Alles in het gebouw hebben we zelf gemaakt. Na maandenlang klussen en zwoegen zijn we ontzettend trots op het resultaat. We hebben erg veel ervaring in de horeca: we hebben bijvoorbeeld 8 jaar lang een eetcafé gerund. Hierna waren we echter toe aan een nieuwe passie en hebben we al onze energie in ’t Buitenhoff Partycentrum & Catering gestoken.
Stel snel uw vraag
Home » Over ons

Wij zijn Leona en Edwin Verbeek, sinds 2010 de eigenaren van dit bruisende Partycentrum.


Ondertussen hebben we al veel gasten mogen ontvangen voor feesten en anderen gelegenheden. Leona is gastvrouw en contactpersoon; Edwin regelt elke gelegenheid tot in de puntjes. Op hem rust de belangrijke taak om de dag te verzorgen, zodat alles perfect verloopt.

‘t Buitenhoff Partycentrum & Catering heeft een eigen keuken waarvan Edwin de chef-kok is: “ik zorg ervoor dat op culinair gebied alles tip top in orde is. Daarnaast ben ik de man van de techniek en ook niet te missen als huis dj om de gasten te vermaken”.

Samen met ons team van enthousiaste medewerkers is het voormalige dorpshuis van Andel omgetoverd tot een bruisend en eigentijds partycentrum in het Land van Heusden en Altena.

Wij hopen u binnenkort als gast te mogen verwelkomen in ‘t Buitenhoff Partycentrum & Catering.

Omdat er altijd wel íets te vieren valt