Zakelijke arrangementen

Voor een leuk bedrijfsuitje of feestje steken we graag onze handen uit de mouwen. Wij verzorgen de gehele dag en/of avond, maar ook op locatie kan er van alles geregeld worden.
Eten en drinken
Home » Zakelijk

Bedrijfsfeesten – Jubilea


Daarnaast zijn de verschillende activiteiten buitenshuis uitstekend te combineren met onze feestlocatie. Bijvoorbeeld een solextocht of een museum, maar denk ook eens aan wijnproeverij.

Ook binnenshuis zijn er genoeg mogelijkheden. Denk aan een spelquiz, biertapwedstrijd of een hilarische bingo, de mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u zelf ideeën? Wij bespreken deze graag met u!

In Zalen & Partycentrum ‘t Buitenhoff is er altijd een passende ruimte beschikbaar.  Daarnaast kunnen we ook de culinaire invulling van de dag verzorgen. Neem zeker contact met ons op om de locatie te bezichtigen en eventuele wensen te bespreken. U bent van harte welkom.

Vergaderingen – Presentaties – Cursussen – Verkooppresentaties


Partycentrum ‘t Buitenhoff beschikt over meerdere zalen die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, presentaties of cursussen. Uiteraard beschikken wij over alle benodigdheden, zoals een tv-scherm en de juiste geluidsapparatuur.

Wilt u tijdens een vergadering of cursus gebruik maken van een koffietafel, lunch of diner? Geen enkel probleem, ook dit verzorgen wij graag voor u.

Omdat er altijd wel íets te vieren valt