Catering Zaltbommel

Kies voor heerlijke catering in de omgeving van Zaltbommel voor ’t Buitenhoff. Bij ons bedrijf in Andel heeft u de keuze uit een divers assortiment met zowel warme als koude gerechten. ’t Buitenhoff heeft catering voor iedere gelegenheid, van bedrijfslunch tot familie BBQ.
Bekijk onze arrangementen
N

Stijlvolle zalen

N

Heerlijke arrangementen

N

Particulier of zakelijk

Home » Catering Zaltbommel

Laat uw catering in de omgeving van Zaltbommel organiseren door ’t Buitenhoff!

Vanuit onze eigen keuken in Andel leveren wij diverse heerlijke gerechten. Deze zijn verdeeld over een aantal arrangementen:

Bij ieder arrangement is het mogelijk om aanpassingen te maken naar uw wens. De gerechten variëren van een lekkere ‘basis’ tot luxe schalen.

Bespreek uw wensen met ons

Onze catering in de omgeving van Zaltbommel is beschikbaar voor iedere locatie en groep. Dus organiseert u een BBQ voor de buurt of een heerlijk diner met vrienden, bij ’t Buitenhoff denken we met u mee. Onze gepassioneerde chef-kok werkt hard om uw wensen te realiseren. Wij verzorgen uw volledige catering in de buurt van Zaltbommel, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Reserveer direct uw arrangement

We bepalen graag samen het arrangement dat het beste bij uw gelegenheid aansluit. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met uw budget. Voor het reserveren van onze arrangementen zijn we bereikbaar via 0183 44 90 42. We helpen u voor uw catering op maat uiteraard ook graag op onze locatie aan de Buitenlaan 1 in Andel, in de omgeving van Zaltbommel.

Vraag vrijblijvend informatie aan over uw evenement!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Voer een nummer in van 1 tot 3000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze passie, uw gemak – op elke gewenste locatie