Partyverhuur Den Bosch

Kies voor partyverhuur ’t Buitenhof vlakbij Den Bosch en Zaltbommel voor uw feest! U wilt zorgeloos genieten en wij helpen u daar graag bij. Wij organiseren voor u de leukste familie- of bedrijfsfeesten compleet met lekkere arrangementen!
Bekijk onze arrangementen
N

Stijlvolle zalen

N

Heerlijke arrangementen

N

Particulier of zakelijk

Home » Partyverhuur Den Bosch

U zit goed bij partyverhuur ’t Buitenhof vlakbij Den Bosch en Zaltbommel!

Als u kiest voor onze locatie, dan zijn daar een aantal voordelen aan verbonden. Zo heeft u:

  • Beschikking over drie zalen
  • Keuze uit diverse arrangementen voor hapjes & drankjes
  • Voor iedere gelegenheid een onvergetelijke avond

De ruimtes hebben een beschikbaarheid die varieert van maximaal 40 personen tot 250 personen. Daarnaast kunt u ook kiezen om zalen met elkaar te combineren. Op die manier bent u bij onze partyverhuur vlakbij Den Bosch en Zaltbommel niet gebonden aan specifieke aantallen en nodigt u zoveel gasten uit als u zelf wilt.

Ieder arrangement afgestemd op uw wensen

Naast de keuze van zalen heeft u bij ons ook de keuze uit een aantal assortimenten. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een avond vol onbeperkte hapjes en drankjes. Bij dit all-in arrangement ligt de prijs vooraf vast om verrassingen te voorkomen. Het is ook mogelijk een los arrangement met hapjes te reserveren. Hierbij kiest u uit verschillende zoete en hartige lekkernijen.

Catering voor iedere locatie en gelegenheid

Partyverhuur bij ’t Buitenhoff nabij Zaltbommel en Den Bosch is ook mogelijk op een locatie naar uw keuze. Denk bijvoorbeeld aan familie BBQ in de tuin of een heerlijk verzorgde lunch op kantoor. U bestelt deze arrangementen bij ons en wij nemen alle zorg uit handen. Onze chef denkt met u mee over uw wensen en stemt alles af op uw budget!

Vraag vrijblijvend informatie aan over uw evenement!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Voer een nummer in van 1 tot 3000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze passie, uw gemak – op elke gewenste locatie