Thema/wereldbuffetten

Thema Buffet “Oosters”

“Oosterse eenvoud”

€ 17,50

» Kipsaté in satésaus
» Gehaktballetjes in ketjapsaus
» Nasi
» Atjar tjampoer
» Kroepoek
» Gebakken uitjes
» Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Thema Buffet “Italiaans”

“Italiaans Buffet”

€ 30,00

Voorgerechten

» Italiaans brood en stokbrood met kruidenboter en tapenade
» Crostini tomaten-knoflook
» Italiaanse gedroogde ham en vleeswaren

Bijgerechten

» Penne pasta
» Tagiatelle, lintpasta
» Salade carprese
» Mediterraans aardappelgratin
» Geraspte kaas

Nagerecht

» Tiramisu

€ 7,00

Keuze uit 4 hoofdgerechten

» Bolognese
Kruidige tomatensaus royaal gevuld met gehakt
» Carbonara
Roomsaus met spekjes en ham
» Lasagna di traditionale
Laagjes van pasta met gehakt, spinazie, tomatensaus en een bechamel-kaas gratin
» Salmone
Zalm en dilleroomsaus
» Pollo con basilicum
Stukjes kipfilet in romige basilicumsaus
» Kalkoen rouleaux
Kalkoenrollade gevuld met roomkaas en zongedroogde tomaatjes
» Lamskotelleto’s
Lamskoteletjes met thijm en knoflook
» Vitello de sucade italiano
Heerlijk mals kalfsucadevlees in saus
» Vitello picana
Kalfsvlees rosé gegaard op italiaanse wijze
» Groentelasagne
Laagjes van pasta met italiaans gekruiden groente en bechamelgratin

 

Thema Buffet “Tiroler Bauern”

“Tiroler Bauern Buffet”

€ 29,50

Voor- en bijgerechten 

» Speckplatte met diverse ham en tafelzuur
» Boerenbrood en kruidenboter
» Witte koolsalade
» Kartoffelsalade met bieslook en spekjes
» Tiroler Gröstle (gebakken aardappelen met spek, kruiden en een ei)

Warme gerechten

» Wienerschitzels met champignonroomsaus
» Braadworsten in Sauerkraut
» Runder Goulashstoofschotel

Nagerecht 

» Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs

€ 5,75

Thema Buffet “(Boer)gondisch”

“(Boer)gondisch Buffet”

€ 24,75

» Boerengroentesoep
» Broodplank met boerenbrood, spek/ham en kruidenboter
» Spareribs
» Kipkluiven
» Bourgondische beenham
» Knoflooksaus & pikante saus
» Boerenfriet
» Aardappelgratin
» Rauwkostsalade
» Grootmoeders appel compote
» Mayonaise

Dessertbuffet “Van vroeger”

» Warme rijstepap met rozijnen, boter, kaneel en suiker (keuze)
» Warme griesmeelpudding met bessensap (keuze)

€ 6,75

Thema Buffet “Vlaams”

Vlaams Buffet “Frites & Snacks”

» Frites
» Kroketten en frikandellen
» 1 overige snack naar keuze
» Mayonaise, mosterd, curry en uitjes

€ 10,25

Uitbreiden?

» Ambachtelijk runderstoofvlees

€ 4,25

» Portie kipsaté

€ 4,25

» Rauwkostsalade

€ 2,75

Overige uitbreidingen in overleg mogelijk.

Thema Buffet “Stamppot”

“Stamppotbuffet”

€ 22,25

Drie heerlijke winterstamppotten

Hutspot, zuurkool & boerenkool

» Rookworst
» Runderstoof hachee
» Gehaktbal of speklap
» Uitgebakken spekjes
» Grove milde mosterd
» Jus

 

Alle genoemde prijzen zijn per persoon inclusief btw, onder voorbehoud van prijswijzigingen en eventuele spelfouten

0183 449 042

info@buitenhoffandel.nl