WARM & KOUD DINERBUFFET
“Een lekkere basis”
€ 22,25
Koude gerechten
» Ambachtelijke huzarensalade
» Rauwkost & fruit garnituur
» Rauwe ham met meloen
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommer salade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
2 warme hoofdgerechten
» Gehaktballetjes in ketjapsaus of kruidige tomatensaus
» Malse kipsaté in satésaus
Bijgerechten
» Rijst met ham, omelet en prei
» Frites (niet op locatie)
» Mayonaise
Dessert
» Luxe geflambeerde ijstaart meringue met vers fruitsalade en slagroom en dessertsaus
€ 7,00
Een ander dessert? Vraag naar de mogelijkheden!
“Altijd lekker”
€ 26,25
Koude gerechten
» Ambachtelijke huzarensalade luxe opgemaakt met garnituur
» Rauwkost & fruit garnituur
» Rauwe ham met meloen
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommer salade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
3 warme hoofdgerechten
» Malse kipsaté met satésaus
» Bourgondische beenham met mosterd-honingsaus
» Varkenshaas in romige champignonsaus
Bijgerechten
» Rijst met ham, omelet en prei
» Gebakken aardappeltjes
» Frites (niet op locatie)
» Mayonaise
Dessert
» Luxe geflambeerde ijstaart meringue, vers fruitsalade,
bavarois, dessertsaus en slagroom
€ 7,00
Een ander dessert? Vraag naar de mogelijkheden!
“Vlees & Vis”
€ 31,75
Koude gerechten
» Ambachtelijke huzarensalade luxe opgemaakt met garnituur
» Rauwkost & fruit garnituur
» Rauwe ham met meloen of carpaccio schotel
» Visschotel luxe opgemaakt met diverse vissoorten
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommer salade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
3 warme hoofdgerechten
» Malse kipsaté met satésaus of Bourgondische Beenham
» Huisgemaakte runderstoofvlees
» Zalmfilet met romige dillesaus
Bijgerechten
» Rijst met ham, omelet en prei
» Aardappelgratin of gebakken aardappeltjes
» Frites (niet op locatie)
» Mayonaise
Dessert
» Meringue luxe ijstaart, 2 smaken, vers fruitsalade, chocolade mousse, chipolata bavarois, dessertsaus en slagroom
€ 7,00
Een ander dessert? Vraag naar de mogelijkheden!
“’t Buitenhoff Royale”
€ 34,00
Koude gerechten
» Ambachtelijke huzarensalade luxe opgemaakt
» Rauwkost & fruit garnituur
» Rauwe ham met meloen of carpaccio schotel
» Visschotel luxe opgemaakt met diverse vissoorten
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommer salade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
4 warme hoofdgerechten
» Malse kipsaté met satésaus of Bourgondische Beenham
» Varkenshaasmedaillons in champignon roomsaus
» Ossehaas met pepersaus
» Zalmfilet met romige dillesaus
Bijgerechten
» Rijst met ham, omelet en prei
» Aardappelgratin
» Gebakken aardappeltjes
» Frites (niet op locatie)
» Mayonaise
Dessert
» Luxe geflambeerde ijstaart meringe met 2 smaken ijs,
vers fruitsalade, chocolade moussebavarois, dessertsaus en slagroom
€ 8,75
Een ander dessert? Vraag naar de mogelijkheden!
“Volop keuze”
3 warme gerechten
€ 28,25
4 warme gerechten
€ 30,25
Koud buffet
» Ambachtelijke huzarensalade luxe opgemaakt
» Rauwkost & fruit garnituur
» Rauwe ham met meloen of carpaccio schotel
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommer salade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
Warme keuze hoofdgerechten (keuze 3 of 4 gerechten)
» Bourgondische Beenham met mosterd-honingsaus
» Malse kipsaté met satésaus
» Gehaktballetjes in oosterse ketjapsaus of gekruide tomatensaus
» Spareribs met saus
» Huisgemaakte runderstoofvlees
» Hongaarse goulash stoofpot
» Kalkoenrollade gevuld met roomkaas en gedroogde tomaatjes
» Kipfilet in romige currysaus
» Oosterse kip met roerbakgroenten
» Magere bourgondische rib met chutneysaus
» Varkenshaasmedaillons in champignon roomsaus
» Malse ossenhaas van het rund met milde pepersaus
» Zalmfilet met romige dillesaus
» Tongfilet in mosterdsaus
» Gamba’s in romige curry-kokossaus en koriander
Bijgerechten
» Rijst met ham, omelet en prei
» Aardappelgratin of gebakken aardappelen
» Frites (niet op locatie)
» Mayonaise
Uitbreiden?
» Extra warm gerecht uit de keuze gerechten
€ 3,50
» Verse groente van het seizoen
€ 2,50
» Witlof ham/kaas schotel
€ 2,50
» Gebakken aardappeltjes
€ 2,00
» Aardappelgratin
€ 2,00
» Schaal met carpaccio van ossenhaas met sla, dressing, parmazan en pijnboompitjes
€ 3,00
» Kaasplateau, 3 soorten kaas met mosterd en chutneysaus
€ 3.50
» Vissalade, frisse zalm-aardappelsalade, gegarneerd met diverse vissoorten
€ 3,50
» Luxe visschotel o.a. makreel, gerookte forel, garnalen, gerookte zalm, crabschrunks
€ 5,50
» Vleeswarenplank, diverse vleeswaren met garnituur
€ 3,50
» Rundvleessalade opgemaakt met diverse vleeswaren garnituur
€ 2,75
» Hele zalmforel, gestoomd en gerookt (o.b.v. beschikbaarheid)
€ dagprijs
» Haring met uitjes en zuur
€ 3,50
“Koud Buffet”
» Ambachtelijke rundvleessalade
» Rauwkost & fruitgarnituur
» Gevulde eieren
» Vleeswarenplateau, diverse vleeswaren en garnituur
» Tonijnsalade
» Frisse rauwkostsalade
» Komkommersalade
» Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
€ 21,00
Uitbreiden?
» Schaal met carpaccio van ossenhaas met sla, dressing, parmazan en pijnboompitjes
€ 3,00
» Kaasplateau, 3 soorten kaas met mosterd en chutneysaus
€ 3,50
» Vissalade, frisse zalm-aardappelsalade, gegarneerd met diverse vissoorten
€ 3,50
» Luxe visschotel o.a. makreel, gerookte forel, garnalen, gerookte zalm, crabschrunks
€ 5,50
» Huzarensalade opgemaakt met diverse vleeswaren garnituur
€ 2,50
» Hele zalmforel, gestoomd en gerookt (o.b.v. beschikbaarheid)
dagprijs
» Haring met uitjes en zuur
€ 3,50 per stuk
Alle genoemde prijzen zijn per persoon inclusief btw, onder voorbehoud van prijswijzigingen en eventuele spelfouten