Zaalverhuur Oosterhout

Voor een complete zaalverhuur mét entertainment en heerlijke arrangementen komt u naar ’t Buitenhoff vlakbij Oosterhout. U geniet van culinaire hapjes en drankjes, bereid door onze eigen chef-kok. Ook het entertainment boekt u bij ons, variërend van dj’s, artiesten en bands tot aan diverse activiteiten!
Bekijk onze zalen
N

Stijlvolle zalen

N

Heerlijke arrangementen

N

Particulier of zakelijk

Home » Zaalverhuur Oosterhout

Meer dan alleen zaalverhuur bij ’t Buitenhoff nabij Oosterhout!

Uw heeft iets te vieren of wilt een grote lunch organiseren? Bij ’t Buitenhoff is het assortiment enorm. U heeft de keuze uit zalen met een capaciteit tot maximaal 250 personen. Denk hierbij aan evenementen als bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeesten of cursussen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor onze zaalverhuur in de omgeving van Zaltbommel.

Heerlijke arrangementen maken uw gelegenheid compleet

Naast de keuze uit verschillende zalen heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes! Een greep uit die keuzes ziet er als volgt uit:

Boek direct uw aanvraag voor onze zaalverhuur

Uw evenement pas perfect in ons aanbod van zaalverhuur in de omgeving van Oosterhout. De mogelijkheden zijn oneindig, zalen zijn te combineren en onze chef-kok luistert naar al uw wensen! Kom langs op onze locatie aan de Buitenlaan 1 in Andel, nabij Oosterhout of bel direct om uw boeking te bevestigen naar 0183 44 90 42.

Vraag vrijblijvend informatie aan over uw evenement!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Voer een nummer in van 1 tot 3000.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze passie, uw gemak – op elke gewenste locatie